Наша ціль: розвивати культуру ведення бізнесу по франчайзингу в Україні.
Перша школа франчайзингу
чотири насичені дні лекцій та практик від головних гравців на ринку франчайзингу
Детальніше!
067 231 47 77
Ми знайдемо УТП вашої франшизи
З’ясуємо, де саме схована ключова прив'язка у вашому бізнесі, пропрацюємо ціннісну пропозицію для Франчайзі, географію масштабування та визначимо вид франчайзингу, допоможемо зі створенням стратегії і сформуємо глобальну мету франчайзингу!
розвивати культуру ведення бізнесу по франчайзингу в Україні
Ціль школи
Мирослава Козачук
Трендсетер франчайзингу в Україні
Founder і CEO Franchise Group
Трендсетер франчайзингу в Україні
Автор проекту «Перша школа франчайзингу»
300+ випускників, власників та топ-менеджерів франчайзингових мереж в Україні.
Директор Дискотеки у Franchise Camp
Входить до ТОП - 100 найвпливовіших жінок України 2018 року.
Гордість - збільшення вартості франшизи
в Україні - від 3 000 до 150 000 $ за інтелектуальну складову.
Ментор Big Money University та LVBS
від розуміння франчайзингу до створення і впровадження стратегії франчайзингу у себе в компанії, а також побудови стосунків зі своїми франчайзі на території України та
на міжнародних ринках.
Учасники школи проходять абсолютно всі процеси:
Ці бренди вже закінчили ПШФ
і успішно масштабуються!
Приєднуйтесь до кращих:
в процесі навчання ми відпрацьовуємо навички на реальних проектах учасників
теорії та лекцій
Навчання
Побудовано на реальних кейсах і проходить в інтерактивній формі.
практики

Програма курсу

Чотири насичені дні лекцій та практик, спрямовані на масштабування компанії. Пізнавати ази франчайзингу ви будете разом з бізнесменами з різних сфер. А навчатимуть провідні експерти ніші та підприємці, які вже створили успішну франшизу!
День 1
22 вересня, Четвер
09:30 – 10:00
09:30 – 10:00
Реєстрація. Знайомство. Кава-брейк.
10:00 – 11:50
10:00 – 11:50
Стратегія франчайзингу або бізнес на Ф
Мирослава Козачук
Власник та СЕО Franchise Group
11:50 – 12:00
11:50 – 12:00
Кава-брейк
12:00 – 13:30
12:00 – 13:30
Стратегія франчайзингу або бізнес на Ф
Мирослава Козачук
Власник та СЕО Franchise Group
13:30 – 14:00
13:30 – 14:00
Обід
14:00 – 15:10
14:00 – 15:10
Франчайзабельність бізнесу або бізнес, який можна масштабувати
15:10 – 15:20
15:10 – 15:20
Кава-брейк
15:20 – 16:30
15:20 – 16:30
Франчайзабельність бізнесу або бізнес, який можна масштабувати
16:30 – 16:40
16:30 – 16:40
Перерва
16:40 – 17:50
16:40 – 17:50
Бізнес-канва і ключові продукти франшизи
17:50 – 18:00
17:50 – 18:00
Кава-брейк
18:00 – 19:00
18:00 – 19:00
Бізнес-канва і ключові продукти франшизи
День 2
23 вересня, П'ятниця
10:00 – 11:10
10:00 – 11:10
Договірне регулювання франчайзингу
Наталія Владимирова
Патентний повірений адвокат, CEO PatentBot,
управляючий партнер Prima Veritas
11:10 – 11:25
11:10 – 11:25
Кава-брейк
11:25 – 12:40
11:25 – 12:40
Договірне регулювання франчайзингу
Наталія Владимирова
Патентний повірений адвокат, CEO PatentBot,
управляючий партнер Prima Veritas
13:00 – 14:00
13:00 – 14:00
Обід
14:00 – 15:10
14:00 – 15:10
Сила бренду. Чому за нього варто платити і чим можна поплатитися
Дмитро Адабір

Директор Banda Agency

15:10 – 15:20
15:10 – 15:20
Кава-брейк
15:20 – 16:30
15:20 – 16:30
Сила бренду. Чому за нього варто платити і чим можна поплатитися
Дмитро Адабір

Директор Banda Agency

16:30 – 16:40
16:30 – 16:40
Перерва
16:40 – 17:50
16:40 – 17:50
Франшиза як інструмент системної побудови мережі
Олександр Петренко
Співзасновник та директор з розвитку «Еко-Лавка»
17:50 – 18:00
17:50 – 18:00
Кава-брейк
18:00 – 19:00
18:00 – 19:00
Франшиза як інструмент системної побудови мережі
Олександр Петренко
Співзасновник та директор з розвитку «Еко-Лавка»
День 3
24 вересня, Субота
10:00 – 11:10
10:00 – 11:10
Фінансова модель франчайзингу
Вадим Рогульський
Фінансовий директор Franchise Group
11:10 – 11:25
11:10 – 11:25
Кава-брейк
11:25 – 12:40
11:25 – 12:40
Фінансова модель франчайзингу
Вадим Рогульський
Фінансовий директор Franchise Group
13:00 – 14:00
13:00 – 14:00
Обід
14:00 – 15:10
14:00 – 15:10
Прибутковий формат франшизи: концепція бізнесу для масштабування
Микола Чумак
Засновник та CEO компанії IDNT
15:10 – 15:20
15:10 – 15:20
Кава-брейк
15:20 – 16:30
15:20 – 16:30
Прибутковий формат франшизи: концепція бізнесу для масштабування
16:30 – 16:40
16:30 – 16:40
Перерва
16:40 – 17:50
16:40 – 17:50
Новий маркетинг для нового часу

Аліна Баженова
Стратегічний маркетолог, футурист
17:50 – 18:00
17:50 – 18:00
Кава-брейк
18:00 – 19:00
18:00 – 19:00
Новий маркетинг для нового часу
День 4
25 вересня, Неділя
10:00 – 11:10
10:00 – 11:10
Договірне регулювання франчайзингу

Вікторія Антоненко
Експерт з юридичного супроводу франшиз Franchise Group
10:50 – 11:25
10:50 – 11:25
Кава-брейк
11:25 – 12:50
11:25 – 12:50
Торгові марки - ядро франчайзингу. Як реєструвати, щоб досягати конкурентних переваг

Марія Ортинська
Патентний повірений адвокат
13:00 – 14:00
13:00 – 14:00
Обід
14:00 – 15:10
14:00 – 15:10
Побудова міжнародної пускової команди та відділу франчайзингу

Олексій Філіппенков
Міжнародний бізнес-девелопер Dodo Pizza
15:10 – 15:20
15:10 – 15:20
Кава-брейк
15:20 – 16:30
15:20 – 16:30
Побудова міжнародної пускової команди та відділу франчайзингу
16:30 – 16:40
16:30 – 16:40
Перерва
16:40 – 17:50
16:40 – 17:50
Продаж франшизи та розвиток мережі

Петро Козачук
Керівник відділу продажу Franchise Group
17:50 – 18:00
17:50 – 18:00
Кава-брейк
18:00 – 19:00
18:00 – 19:00
Гра: "Переговори win-win"
Franchise School у цифрах
Років
Набори
Випускників: власники бізнесу та топ-менеджери
Брендів
Основні критерії для масштабування бізнесу
Прописані
стандарти бізнесу
Досвід більше
1 року
Прибуток
1000$+
Продумана
концепція
Бажання відкрити точки у всіх містах України та за кордоном
Чи готовий ваш бізнес стати франшизою?
Досвід
Ви вже «набили шишки» та знаєте все від А до Я у вашому бізнесі.
Час

Необхідно розуміти, як функціонує

бізнес протягом року, а також реакцію на кризові явища. Франшиза передбачає перевірену часом бізнес-модель та досвід успіхів і невдач франчайзера.
Прибутковість
Ваша бізнес-модель ПРИБУТКОВА. Для цього треба проаналізувати фінансову модель та фактичні результати дільності компанії: чистий прибуток, термін виходу на інвестиції, середній чек і т.д.
Злагодженість
Бізнес-процеси налагоджені та зафіксовані. Важливо пам’ятати, що франчайзі повинен отримати цілу систему ведення бізнесу, а не тільки відомий бренд.
Стратегія
У вас є сформована бізнес-стратегія. Треба розуміти, куди компанія рухається і чого має досягти через рік, три, десять, навіть 15.
Реєстрація
Ви маєте власний бренд та зареєстрований товарний знак. Пам‘ятаєте, що відсутність реєстрації не захищає інтереси вашого бізнесу?
Та головне — прагнення до розвитку власної торгової марки у всіх містах України та по світу.
Відгуки випускників школи

Відгуки випускників школи