Сімейний ресторан грузинської кухні. Ми створили справжню атмосферу гостинної Грузії, щоб передати її контраст і гармонію, величезну кількість традицій і справжню доброзичливість!
Відпрацьовані бізнес-процеси та технологічні карти
Сформована і відпрацьована маркетингова стратегія
Умови франшизи
Оберіть свій формат
Формат S
Площа 150-200м.кв. (50 місць) + літній майданчик на 30 місць Інвестиції від 55 000 $ Запуск проекту: 2-3 місяці Повернення інвестицій від 12 місяців Чистий прибуток за рік: 80 000$
Площа 200-300м.кв. (80 місць) + літній майданчик на 60 місць Інвестиції від 70 000 $ Запуск проекту: 2-3 місяці Повернення інвестицій від 12 місяців Чистий прибуток за рік: 100 000$
Формат L
Як відкрити заклад Хінкалі та Вино?
1
Залиште заявку на сайті
2
Обговоріть з менеджером усі деталі
3
Підбір локації
4
Ремонт та встановлення необхідного обладнання
5
Підбір команди та навчання співробітників
5 закладів
Справжні грузинські «Хінкалі та Вино» вже куштують у Білій Церкві, Умані та Києві!